Thursday, May 10, 2012

Coklat Untuk Sepupu

Assalamualaikum w.b.t...Apa khabar semua? Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat..Mudah-mudahan amalan kite juga bertambah kepada Allah..walau sedikit tapi istiqamah membuatnya...peringatan untuk diri ini yang masih berjuang mendekatkan diri kepada Allah dan juga kepada pengunjung2 blog saya..

Agak lama blog saya 'bersawang'...tempahan pun ala kadar je memandangkan saya yang sarat mengandung...apapun syukur dengan rezeki yang Allah berikan..Alhamdulillah...Sepupu saya bakal melangsungkan perkahwinan hujung minggu ni..kak chu fatimah meminta saya untuk membuat jambangan coklat hantaran dan coklat loose order sebanyak 110 biji utk tetamu di meja beradap dan pihak lelaki..silalah jamu mata ye..


 Ni la jambangan bunga coklat sebagai salah satu hantaran!!





Yg ni pula coklat loose order..yg bentuk love tu dipack siap dengan plastik wrap, xsempat nk snap gambar dah sebab pinggang saya rasa nak patah sgt dah masa tu!!

Semua coklat ni dipos menggunakan ice box, alhamdulillah dh selamat sampai...harap kak chu puas hati ye...terima kasih sudi order...dan yang paling penting 'SELAMAT PENGANTIN BARU'...sori xdapat datang sebab keadaan yang tak mengizinkan..semoga bahagia dunia akhirat!!

1 comments:

RJ Beena said...

as salam.nak tanya lah ? ice box tu berapa harga ya ? sy nk buat pengeposan but still xtau nak pos guna apa , xmo bg barang cair.
nnt plis emel me , hanajibara86@gmail.com. tq :)

Post a Comment

 

©2009 dhousechocolate | by TNB